ÇANKIRI / ÇERKEŞ - 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

7 Nisan Dünya Sağlık Günü Kapsamında sağlıklı yaşam bilincinin geliştirilmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla ilçemiz Toplum Sağlığı Merkezi koordinesinde ''Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü'' gerçekleştirildi.

Mrt

19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi Muhasebe öğrencileri okulumuz muhasebe öğretmenleri Didem ÖZTAŞ ve E.Sevgi SOPACI eşliğinde İlçemizdeki Muuhasebe bürolarını ziyaret ederek  Muhasebecilerimizin Muhasebe Haftasını kutlamıştır.Aynı zamanda gidilen muhasebecilere meslek ile ilgili merak ettikleri sorular sorularak bilgi edinildi.

Ara

Çocuk Gelişimi Sınıf Öğretmeni Şadiye USLU ve öğrencileri ile 10 Aralık Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi günü kapsamında okul panosunu düzenlemişlerdir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Kas

Okulumuz 11 Muhasebe Öğrencileri ile birlikte okulumuz panosunu 24 Kasım öğretmenler günü için hazırlanmıştır.Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Mevlid Kandili münasebetiyle okulumuzda birçok etkinlik düzenlendi. Efendimiz (S.A.V.) ´in doğduğu gün olan Mevlid Kandili ile ilgili öğrencilerimizle , İmam Hatip Zümremizden Rukiye UYSAL Hocamızın organize ettiği okulumuz öğretmen ve öğrencilerine tatlı ikramı için birbirinden güzel lokumlardan oluşan hediyeler hazırlandı.İmam Hatip Bölümü öğrencileriSınıf sınıf gezerek hazırladıkları ikramları öğrenci ve öğretmenlere dağıttılar. Mevlid Kandili için düzenlenen bu etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ederiz...

Kas

Ulusumuzun geleceğinin gençlerin elinde olduğunu bilen Atatürk, "Gençler! Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak sizlersiniz."demişti.  Bu sebeple 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri olarak Atatürk gibi yüce bir varlığın önderliğinde yetişmeye devam eden ve bugünlere kavuşan mutlu bir ulusun çocuklarını yetiştiriyoruz.

Işığını, inancını,gücünü Atatürk'ten alan öğrencilerimizin onu anmak, onun  bıraktığı ışığın yollarını ne kadar aydınlattığını göstermek amacıyla öğrencilerimiz 10 Kasım panomuzu hazırladılar.

Ekm

29 Ekim 1923´te Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK´ün kurup bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 95. Kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladık.

Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutladı. İlçemiz okulları ile birlikte hazırlanan programa İlçemiz Kaymakamı ve protokol üyeleri dışında ilçemiz öğrencileri, öğretmenlerimiz ve halkımız yoğun bir katılım gösterdiler. Şiir, Kompozisyonların okunması ve çeşitli sportif oyunların oynandı.Okulumuz öğrencileri tarafından oynanan Geleneksel Çerkeş Halk Oyunları gösterisi ilgiyle izlendi. Daha sonra çeşitli kategorilerde yarışıp dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.

Nis

Mrt