ÇANKIRI / ÇERKEŞ - 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi

Projemizin İlk Ayağı Gerçekleşti

Erasmus+ / KA1 - Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim öğrenici ve personel hareketliliği kapsamında kabul edilen "Avrupa Çapında Uygulamalar Stajımız la Çankırı'ya Taşınıyor" projemiz dahilinde okulumuz 19 Mayıs ÇPAL ve yerel ortaklarımız Atkaracalar ÇPA ve Şabanözü ÇPAL Bilişim Teknolojileri Bölümü Öğrenci ve Öğretmenleri 11.02.2016 cumartesi günü Almanya'ya gitti.

06-21/02/2016 tarihleri arasında proje ekibimiz proje kapsamında Fujitsu Bilgisayar Üretim Tesisleri, Münih Almanya Müzesi, Çalışma Bakanlığı Mesleki Eğitim Yönlendirme Merkezi – Berufsinformationszentrum, OSRAM GmbH, BMW Araba Üretim Tesisleri BMW Werk München, Sortimo sirketi – Firma Sortimo kurumlarına teknik ziyaretlerde bulunacaklardır. Akşam saatlerinde ise Web tasarımı ve HMTL Web İşlemleri üstüne eğitim göreceklerdir.

Yayın: 12.02.2016 - Güncelleme: 10.06.2020 18:05 - Görüntülenme: 1790