T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANKIRI / ÇERKEŞ - 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi

Projemiz

Projenin Amacı

Projemiz üç ortaklı yapı ile oluşturulmuştur. Bu ortaklıkta bulunan kurumumuz Çankırı-Çerkes 19 Mayıs ÇPAL´ın, yerel ortaklarımız Şabanözü ÇPAL ve Şehit Hakkı Çelik ÇPAL´ı ortak olarak seçmesinde okulların genel olarak aynı ihtiyaç ve gereksinimlerinin olmasıdır. Projemizin en genel amacı öğrencilerin mesleki yeterlilik ve yetkinliklerini arttırmak olup, istihdam edilebilmeleri için gerekli olan nitelikleri kazandırmaktır.

Projenin Nedeni

Bu eğitim faaliyetleri ile öğrencilerimizin belirlenen alanlara ilişkin mesleki bilgi ve beceri düzeylerini arttırarak hem mesleki gelişimlerini daha sağlam adımlarla devam ettirmelerini hem de ileride içine girecekleri iş hayatının imkân ve koşullarından faydalanmalarını kolaylaştırmayı hedefledik.

Yaygınlaştırma Faaliyetleri ve Sonuçları

 

Her ortağımız kendi ilçesindeki orta öğretim kurumlarına ziyaretler düzenlemiş ve projemizin genel ve özel çıktılarını paylaşmışlardır. Bizlerde Çerkeş'teki mevcut eğitim kurumlarına ziyaretler düzenlemiş bulunmaktayız. Katılımcı öğrencilerimiz tarafından hazırlanan slayt ve konuşmalar okulumuzun bünyesinde organize edilen seminerle diğer paydaşlarla paylaşılmıştır. Seminerde öğrenciler ve katılımcılar seminere büyük bir ilgi göstermiş ve AB projelerine daha fazla katılmak istediklerini belirtmişlerdir.





Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.07.2016 - Güncelleme: 10.06.2020 17:57 - Görüntülenme: 1413
  Beğen | 0  kişi beğendi